De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Cao Banken: Voorbereiding cao-overleg

De huidige Cao Banken loopt af op 31 december 2021. Inmiddels hebben wij een eerste gesprek gehad met de werkgeversorganisatie. Uit dit gesprek is gebleken dat de werkgevers, anders dan vorig jaar, financiële ruimte zien om inhoudelijke afspraken te maken met de vakorganisaties over jouw arbeidsvoorwaarden. We hebben een aantal onderhandeldata vastgelegd, en we streven ernaar per 1 januari 2022 een nieuwe cao te hebben.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Ik wil graag jouw mening weten. Welke onderwerpen vind jij belangrijk? Welke arbeidsvoorwaarden zijn nu onvoldoende geregeld of mis je in het geheel iets? Gaat het economisch goed bij de bank waar jij werkt? Welke salarisverhoging vind jij redelijk voor de cao 2022? Deze vragen kun je beantwoorden door de arbeidsvoorwaardenenquête in te vullen. Doe dit uiterlijk 19 oktober 2021. Met jouw informatie stel ik een voorstellenbrief op die de basis is voor de komende cao-onderhandelingen.

Agenda

25 oktober 2021:             stemming concept-voorstellenbrief
8 november 2021:           indienen voorstellenbrief
11 november 2021:         start cao-overleg
29 november 2021:         cao-overleg
14 december 2021:         cao-overleg

Contact

De afgelopen jaren is mijn collega Harma Pethke jouw belangenbehartiger geweest. Onlangs heeft De Unie besloten de werkzaamheden te herschikken. Daarbij is de verantwoordelijkheid voor de Cao Banken in mijn werkpakket terecht gekomen. Mijn naam is Inge de Vries, heb je vragen dan kun je mij bereiken door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl of bel mij op: 06-5252 2091. Ik help je graag.

De financiële wereld is niet nieuw voor mij. Behalve deze cao, ben ik ook belast met de belangenbehartiging voor de Unie-leden werkzaam bij de Rabobank en ING. Ik ga er hard aan werken om voor de leden in deze sector mooie afspraken te maken.

 

Afdrukken