De Unie, in jouw belang

ASML

Dat kan! Nu de gesprekken met ASML over arbeidsvoorwaarden worden opgestart, is het een uitgelezen kans om mee te praten. De Unie wil belangen van jou en je collega’s zo goed mogelijk behartigen. Het gaat tenslotte om jullie arbeidsvoorwaarden.  Jij kunt invloed uitoefenen op de onderhandelingen en stemmen over het resultaat. Hoe meer stemmen we vertegenwoordigen, hoe sterker we staan.

Wil je meer weten, of heb je informatie die je met De Unie wilt delen? Maak dan een afspraak door een e-mail te sturen naar: sjerp.holterman@unie.nl of naar inge.de.vries@unie.nl.

Schrijf je nu in als volger en maak het verschil!

  Bovendien krijg je na inschrijving elke maand onze nieuwsbrief in je mailbox, met daarin de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van jouw werk en inkomen

  De Unie biedt meer dan alleen onderhandelingen over cao en arbeidsvoorwaarden, hieronder een greep uit onze dienstverlening!

  Juridische ondersteuning

  De juridisch specialisten van De Unie weten alles van arbeidsrecht en gebruiken die kennis graag om ervoor te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt. Bijvoorbeeld door je arbeids- of beëindigingsovereenkomst door te pluizen en jou op je rechten te wijzen. Of werk te maken van een eerlijke transitievergoeding. Zo nodig helpen ze je zelfs bij het aanvragen van een WW-uitkering.

  Inzicht in je pensioen

  Onze specialisten helpen je aan inzicht in je pensioensituatie. Bijvoorbeeld door je wegwijs te maken in verschillende fondsen en regelingen, of eventuele voordelen en kansen met je te bespreken. We kijken altijd onafhankelijk en scherp naar je situatie en denken met je mee.