Zoeken
Je bent hier: Nieuws & Opinie > Actueel nieuws
 
Actueel Nieuws
De maand oktober is de maand van de vakbond. Jouw collega’s die nog geen lid zijn kunnen dan gratis lid worden. NN Group en Delta Lloyd betalen voor nieuwe leden het eerste jaar van het lidmaatschap. Zo laten NN Group en Delta Lloyd zien dat zij het belangrijk vinden dat veel medewerkers lid zijn. Speciaal daarom is deze maand georganiseerd. Op Sam en Sterknet vind je  ook informatie hierover.

Maak je collega ook lid

In deze Maand van de Vakbond komt De Unie in een aantal vestigingen langs. We mogen ons dan presenteren en zullen flyers uitdelen. Lees hier de flyer. En stuur hem door naar je collega’s .

Maak een collega lid! Meer leden geeft ons meer zeggenschap aan de onderhandelingstafel, dus meer zeggenschap over jouw arbeidsvoorwaarden. Jouw collega’s kunnen zich heel gemakkelijk aanmelden via www.unie.nl/nndl.         

De komende tijd staat er nog te veel gebeuren. De Unie en jouw werkgever zijn continu in gesprek. En door de komende integratie tussen NN en Delta Lloyd, zijn de contacten zeer intensief. Het is belangrijk dat we van heel veel medewerkers de belangen kunnen behartigen. 

 

Heb je vragen?

Mail Inge.de.vries@unie.nl of app naar 06 52522091

 

Informatie


Bedrijf: NN Group
Sectoren: Finance
Branche: Verzekeringsbedrijven

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst; plaats er een.

Wil je reageren op nieuwsberichten? Log dan eerst in.
Nog geen account? Registreer je dan hier..

Bol.com actie

Ieder nieuw lid levert jou korting op bij Bol.com!

Unie word lid

Ben je zelf lid van De Unie en maak je een collega, familielid of vriend(in) ook lid? Dan ontvang je een kortingsbon van Bol.com ter waarde van € 12,50.

Het nieuwe lid dient zichzelf aan te melden. Nadat het nieuwe lid jouw gegevens heeft ingevuld ontvang je automatisch bericht.