Zoeken
Je bent hier: Nieuws & Opinie > Actueel nieuws
 
Actueel Nieuws

Zoals ik eerder aan je liet weten zijn De Unie en de collegavakbonden tot overeenstemming gekomen over het alsnog uitbetalen van de Martinair winstdelingsregeling over 2013. Download de tekst van de overeenkomst

Ledenvergaderingen
De leden hebben het laatste woord over deze afspraken. Daarom nodig ik je graag uit voor een van de twee gezamenlijke ledenvergaderingen van De Unie en de collega vakbonden op vrijdag 22 september 2017 in de kantine van gebouw 74. De tijden zijn van 14:30 tot 15.30 uur en van 15:30 tot 16.30 uur. Ongeorganiseerde collega’s zijn ook welkom, maar hebben géén stemrecht.


Vakbondsoverleg
In de vergadering zullen we ook een terugkoppeling geven van het vakbondsoverleg met het RJC, dat op maandag 18 september 2017 zal gaan plaatsvinden. Agendapunten daarbij zijn onder andere: ‘de regeling voor inconveniënten’ (RJC), ‘duurzame inzetbaarheid versus het stijgende aantal nachtdiensten’ en ‘gebruik en ervaringen inschaling als Aankomend GWK’ (beide door De Unie).


Heb je nog punten?
Mocht je nog andere punten hebben, waarvan je vindt dat De Unie die met het management moet bespreken, geef die dan door aan een van de kaderleden of aan mij via e-mail joop.hofland@unie.nl.


Maak je collega lid!
Surf ook naar de vernieuwde webpagina www.unie.nl/rjcmartinair en wijs je ongeorganiseerde collega’s op de voordelen van een lidmaatschap bij De Unie!


Graag tot ziens op 22 september 2017!

Mede namens Arjen van der Heide, Johan Kappe en Kees Klomberg,
met vriendelijke groet,

Joop Hofland
Senior belangenbehartiger
Informatie


Bedrijf: Martinair Holland
Sectoren: Dienstverlening

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst; plaats er een.

Wil je reageren op nieuwsberichten? Log dan eerst in.
Nog geen account? Registreer je dan hier..

Bol.com actie

Ieder nieuw lid levert jou korting op bij Bol.com!

Unie word lid

Ben je zelf lid van De Unie en maak je een collega, familielid of vriend(in) ook lid? Dan ontvang je een kortingsbon van Bol.com ter waarde van € 12,50.

Het nieuwe lid dient zichzelf aan te melden. Nadat het nieuwe lid jouw gegevens heeft ingevuld ontvang je automatisch bericht.