Zoeken
Je bent hier: Nieuws & Opinie > Actueel nieuws
 
Actueel Nieuws
Uitnodiging tot overleg door Sweco Nederland

Sweco Nederland heeft De Unie uitgenodigd om weer met elkaar te overleggen. Op woensdag 23 augustus 2017 is het zover: in De Bilt zullen we weer met elkaar in gesprek gaan. Wij zijn daar heel blij mee. Immers wij hebben een lange historie van overleg en samenwerking. Dat is omdat onze leden daar altijd voorstander van zijn geweest.

Andere personen ten tonele

Snel na de eerste onderhandelingen in 2016 namen wij het initiatief niet alleen leden, maar ook niet-leden én de Medezeggenschap nauwer te betrekken bij de onderhandelingen. 

Dat heeft de uitkomst van die onderhandelingen in 2016 helaas niet gunstig kunnen beïnvloeden. De directie wenste te onderzoeken, welke andere wegen er te bewandelen waren. Dankzij de ondernemingsraad (OR) weten we dat we in ieder geval op de goede weg waren.

Inmiddels hebben we afscheid genomen van de directeur Personeelszaken. Na de verkiezingen is ook de samenstelling van de OR weer gewijzigd. Daarnaast zijn aan werknemerskant in ieder geval twee nieuwe onderhandelaars aangetreden.
 

Draagvlak van De Unie bij Sweco vergroten

“Werk je bij Sweco Nederland BV dan ben je lid van De Unie bij Sweco", dat zou een uitgemaakte zaak moeten zijn. Niet als tegenkracht, maar als adviseur van de werkgever uiteraard in jouw belang. Meedenkend en voorzien van een groot draagvlak. Probeer iedereen die nog twijfelt over de streep te trekken. Ik hoor je graag!

Heb je vragen? Is er iets onduidelijk?

Neem dan contact op met John Kapteijn.of bel hem op 06-52522067. 
Informatie


Bedrijf: Sweco
Sectoren: Dienstverlening
Branche: Ingenieurs- en adviesbureaus
Geplaatst in: Actueel Nieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst; plaats er een.

Wil je reageren op nieuwsberichten? Log dan eerst in.
Nog geen account? Registreer je dan hier..

Bol.com actie

Ieder nieuw lid levert jou korting op bij Bol.com!

Unie word lid

Ben je zelf lid van De Unie en maak je een collega, familielid of vriend(in) ook lid? Dan ontvang je een kortingsbon van Bol.com ter waarde van € 12,50.

Het nieuwe lid dient zichzelf aan te melden. Nadat het nieuwe lid jouw gegevens heeft ingevuld ontvang je automatisch bericht.