Zoeken
Je bent hier: Nieuws & Opinie > Actueel nieuws
 
Actueel Nieuws
De Unie en vakbond A'95 gaan samen verder

​​Binnen de grootste pensioenuitvoerder, de Algemene Pensioen Groep (APG), heeft vakbond A’95/CMHF besloten om per 1 januari over te gaan naar vakorganisatie De Unie. Het dagelijks bestuur van A’95 heeft hiervoor vandaag een convenant getekend met De Unie.

APG is een prachtig bedrijf waarvoor De Unie zich graag inzet. De Unie is betekenisvol voor al haar leden op het gebied van arbeid en inkomen, maar ook op het gebied van zorg en welzijn. Zo is De Unie voor zowel werkend Nederland als voor gepensioneerden een sterke stem en kracht in de nieuwe ‘Nederlandse Polder’. Door binnen APG de krachten te bundelen zijn we meteen een van de grootste vakorganisaties binnen APG.


Informatie


Geplaatst in: Actueel Nieuws

Reacties

# Maurice Widdershoven
woensdag 4 oktober 2017 15:02
Proficiat met deze samenwerking! Gezien mijn ervaringen in het verleden met zowel A’95/CMHF als de Unie heb ik er het volste vertrouwen in dat A’95/CMHF zich zal thuis voelen bij de Unie en de Unie het beste voor heeft met A'95/CMHF. Samen staan we sterker! Veel succes
Wil je reageren op nieuwsberichten? Log dan eerst in.
Nog geen account? Registreer je dan hier..

Bol.com actie

Ieder nieuw lid levert jou korting op bij Bol.com!

Unie word lid

Ben je zelf lid van De Unie en maak je een collega, familielid of vriend(in) ook lid? Dan ontvang je een kortingsbon van Bol.com ter waarde van € 12,50.

Het nieuwe lid dient zichzelf aan te melden. Nadat het nieuwe lid jouw gegevens heeft ingevuld ontvang je automatisch bericht.