Zoeken
Je bent hier: Nieuws & Opinie > Actueel nieuws
 
Actueel Nieuws

Het doet ons genoegen jullie te kunnen meedelen, dat de leden van De Unie in grote meerderheid hebben ingestemd met het principe akkoord over de CAO,  geldend vanaf 1 april 2010 tot en met 31 maart 2012.

 
De tekst van de cao moet nu verder uitgewerkt worden en zal dan via de gebruikelijke weg verspreid worden.

Doe jezelf en ons een groot plezier en help om getalmatig het aantal leden in deze sector uit te breiden door collega’s die nog geen lid zijn van een van de andere 2 vakorganisaties, lid te maken van De Unie. Daardoor zijn we nog beter in staat de belangen van onze leden in deze sector te behartigen. Hiertoe is een aanmeldingsformulier bijgesloten. Dit gaat echter nog sneller via onze website www.unie.nl

Er komen binnenkort nog best lastige onderwerpen op ons af, zoals pensioen.
We zijn bovendien bezig om verschillende in deze cao gemaakte afspraken nader uit te werken, zoals de employability scan en EVC trajecten voor de medewerkers in de graansector. Mocht over deze onderwerpen meer concrete informatie beschikbaar komen, dan houden wij jullie daarover uiteraard via een mailing aangesloten.

Mede namens de kaderleden, Martien van Goor en René van de Broek
Sjef Verheggen
Belangenbehartger


Informatie


Sectoren: Industrie en Handel
Branche: Voedings- en genotmiddelenindustrie
Geplaatst in: Actueel Nieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst; plaats er een.

Wil je reageren op nieuwsberichten? Log dan eerst in.
Nog geen account? Registreer je dan hier..

Bol.com actie

Ieder nieuw lid levert jou korting op bij Bol.com!

Unie word lid

Ben je zelf lid van De Unie en maak je een collega, familielid of vriend(in) ook lid? Dan ontvang je een kortingsbon van Bol.com ter waarde van € 12,50.

Het nieuwe lid dient zichzelf aan te melden. Nadat het nieuwe lid jouw gegevens heeft ingevuld ontvang je automatisch bericht.