De Unie, in jouw belang

ABN-AMRO: Word gratis lid!

Ook als we niet onderhandelen over jouw cao, sociaal plan of pensioenregeling, zijn er genoeg goede redenen om lid te zijn van een echte vakorganisatie. En niet alleen omdat het nu gratis is.  

 

Juridische hulp

Je hoopt natuurlijk dat je tijdens je loopbaan nooit juridische hulp nodig zult hebben. Maar als het toch eens anders loopt dan je had gedacht? Dan is De Unie er voor je. Juridische hulp is inbegrepen bij ons lidmaatschap, dat we voor ABNAMRO-medewerkers gratis aan mogen bieden.

Arbeidsvoorwaarden sector-breed

De Unie is de grootste vakbond in de financiële sector. Wij onderhandelen ook bij ING, Rabobank, Volksbank, Aegon, NN etc over arbeidsvoorwaarden van medewerkers. Jij profiteert daarvan. De kennis en ervaring die wij opdoen gebruiken wij tijdens onderhandelingen voor jouw arbeidsvoorwaarden. En we houden jouw ervan op de hoogte. 

Professioneel

De bank vindt het heel belangrijk dat medewerkers op professionele wijze worden vertegenwoordigd voor hun arbeidsvoorwaarden. Daar staat De Unie voor. Wij zetten een team in van echte juristen voor al je vragen of problemen. Onze onderhandelaars doen dit werk er niet even bij.

Invloed

Bij onderhandelingen over je cao, sociaal plan en de pensioenregeling heb je rechtstreeks stemrecht. Onderwerpen die jij belangrijk vindt, bespreek je zelf met ons, zodat wij die mee kunnen nemen naar de onderhandelingen.

Word lid

Vul onderstaande gegevens in en krijg een jaar lidmaatschap gratis! Dit aanbod is voor nieuwe leden en geldt alleen als je op dit moment werkzaam bent bij ABNAMRO. Je mag slechts één maal gebruik maken van dit aanbod.

Door gebruik te maken van dit aanbod geef je De Unie toestemming om na afloop eenmalig een verlengingsaanbod te doen.

Ja, ik meld mij gratis aan!

Jouw lidmaatschap eindigt automatisch na 1 jaar.