Zoeken
Je bent hier: Word lid kort
 

Word lid van De Unie

Wanneer je lid wordt van De Unie ben je verzekerd van professionele ondersteuning en coaching op het juiste moment tijdens en na je loopbaan. De Unie is jouw (sparring)partner wanneer je die nodig hebt. 


  • Deskundige hulp en advies
  • Juridische bijstand bij arbeidsconflict of ontslag
  • Loopbaanadvies
  • Advisering pensioen
  • Exclusieve ledenvoordelen
  • Nog meer redenen?

Bereken je contributie

Klik hier voor alle contributiebedragen en de kleine letters.

Vragen?

Heb je vragen over het lidmaatschap? Klik dan hier voor de veel gestelde vragen.

Via telefoon

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn en eventuele vragen die je hebt te beantwoorden nemen we telefonisch contact op. We bellen je dan op een voor jouw geschikt moment terug om je aanmelding te voltooien.

Online

Wil je direct online je aanmelding voor het lidmaatschap regelen?Klik dan hier om Unie Basic lid te wordenof hier om Unie Premium lid te worden (al Basic lid van De Unie? Upgrade dan hier naar Premium). Er volgt altijd een telefonisch intakegesprek om eventuele vragen nog te kunnen beantwoorden.Bel me terug           

Animatie

Juridisch advies
Klik op de animatie om deze bekijken.

Wat vinden onze leden?

"De medewerkers van de Unie, Andere Actieven en juristen, reageren snel, werken correct, zijn kundig en komen hun afspraken na. Heb helaas al een paar keer beroep op hen moeten doen, maar ben nog nooit teleurgesteld. Vind persoonlijk dat zij meer moeite doen dan andere instanties of op het gebied van rechtsbijstandverzekering. Je kunt met veel vragen bij hen terecht en wordt serieus genomen. Ben zeer tevreden."

G. Schlosser, lid sinds 1-5-1985. 


Meer recensies


Wat vinden onze leden?

Onze individuele dienstverlening wordt door de leden beoordeeld met een 8,6.

Video