Zoeken
Je bent hier: Over Ons > Kringen > 's Hertogenbosch
 

Kring 's Hertogenbosch

 

Thema-avond WMO2015 op

3 november 2014

Kring 's-Hertogenbosch organiseert voor haar leden op 3 november 2014 een thema-avond over de nieuwe WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) in het Van der Valk Hotel in Vught.

In de huidige WMO worden taken aangestuurd en uitgevoerd door de centrale overheid. In de nieuwe WMO, die 1 januari 2015 van kracht wordt, gaan diverse zorgtaken naar de gemeenten.

Met de WMO2015 komt er duidelijkheid welke zorgtaken naar de gemeenten gaan. Hoe de uitvoering plaatsvindt is minder duidelijk evenals de vraag wat dat voor ieder gaat betekenen en wat de consequenties van deze verandering kunnen/zullen zijn.

Nagenoeg ieder krijgt met deze verandering te maken, hetzij jijzelf hetzij de (mantel)zorg voor jouw gezins- en familieleden.

Om helderheid te verschaffen hebben we een deskundige gevraagd om in deze complexe materie orde te scheppen. Mevrouw mr. I.E. Mussche, jurist bij De Unie, heeft zich bereid verklaard om de presentatie te verzorgen.

We zijn nog in onderhandeling met de gemeente of een bestuurder die avond een toelichting kan geven op de voorbereidingen voor de uitvoering vanaf 1 januari.

Je kunt je als lid hier online aanmelden.
 
Contact

Voorzitter: Jan (J.P.W.M.) van de Westelaken
Tel.: 073 -  594 16 73
E-mail: jan@vdwdd.nl

Bestuurslid tevens Contactpersoon: Cher (G.H.) Aarts
Tel.: 073 - 642 04 48
E-mail: cher.aarts@kpnmail.nl


Bestuurslid:
Maria Hairwassers
Tel:. 06-51745071
E-mail: maria@hairwassers.com