Zoeken
 

Groothandel in Levensmiddelen

De groothandelsbranche vormt in de wereld van de levensmiddelen een belangrijke schakel tussen de producenten, leveranciers, grootwinkelbedrijf, detailhandel, horeca en de consumenten. Het werken met levensmiddelen kent een eigen dynamiek, vooral door de beperkte duur van versheid en houdbaarheid van diverse producten. Onder de ongeveer 15.000 werknemers zijn veel kenniswerkers/professionals, voor wie De Unie op verschillende gebieden een deskundige sparringpartner is. Daarnaast is De Unie partij bij de cao Groothandel in Levensmiddelen. Voor meer informatie kun je ook kijken op de gezamenlijke website van cao-partijen.

Fondsen

De Groothandel in Levensmiddelen kent een pensioenfonds en een sociaal fonds (Fonds Kollectieve belangen voor de Groothandel in Levensmiddelen). De Unie is bij beide fondsen in het bestuur vertegenwoordigd.

De Unie Handel

In de Nederlandse handelsectoren zijn circa 1,2 miljoen mensen werkzaam. In diverse branches en bedrijven vervult De Unie een belangrijke rol.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op De Unie Handel Twitter en Facebook.

 

Belangenbehartiger(s)

Ed Lecomte

M: 06 - 5252 2045

E: ed.lecomte@unie.nl

Waar staat De Unie voor?

Vakbond De Unie is een partner voor jou, die je motiveert, faciliteert en ondersteunt, bij het maken van keuzes over jouw belangen rond werk en inkomen. Als persoonlijke en betrokken vakorganisatie staan wij voor je klaar om jouw collectieve en individuele belangen te behartigen. Ga hier naar een overzicht van onze dienstverlening.