Zoeken
Je bent hier: Over Ons > Kringen > De Maasroute
 

Kring De Maasroute

Jubileumavond Kring De Maasroute

Onze jubileumavond vond dit jaar plaats op donderdag 21 november in Partycentrum Wijnand van Delft in Drunen en werd bezocht door ± 90 personen. 

Kringvoorzitter Hans van Houwelingen opende de avond en begroette de aanwezigen met in het bijzonder de 14 jubilarissen en de manager van De Unie Harry van Herpen. De huldiging van de jubilarissen was natuurlijk het hoogtepunt van de avond, De jubilarissen werden toegesproken door de Kringvoorzitter en Harry van Herpen spelde de insignes op. 

Er waren 4 - 25 jarigen en 6 – 40 jarigen, waaronder 2 bestuursleden John Berkers en Hans van Houwelingen, deze laatste werd toegesproken door Harry van Herpen. Harry memoreerde dat Hans al 35 jaar in het bestuur zitting heeft, waarvan 22 jaar als voorzitter. Eerst in de Kring Drunen tot 1999 overgaand in de Kring de Langstraat en tenslotte vanaf 2010 in de Kring de Maasroute.

De huldiging werd beëindigd met 2 – 50 jarigen en 2 – 60 jarigen. De avond werd besloten met een hilarisch optreden van Ciske, in het dagelijkse leven Frans Bevers. Rond half elf ging ieder met een zeer tevreden gevoel huiswaarts. 

Hieronder zie je een foto-impressie


Jubileumavond Kring De Maasroute 21 november 2013

 
Contact
Voorzitter: Hans van Houwelingen
Vice Voorzitter: John Berkers
Secretaris:  Wim Bok
Tel: 0416 -  37 82 58
E-mail: uniemaasroute@home.nl
2e Secretaris/ledenadministratie: Piet Hoeven
Penningmeester; Bert van den Nieuwenhuijzen 
Organisatie/Activiteiten: Hans van Wijk