Zoeken
Je bent hier: Over Ons > Kringen > De Graafschap
 

Kring De Graafschap

Uitnodiging voor de thema-avond op

maandag 3 november 19.30 uur 

 

Tijdens deze thema avond zullen de gevolgen van de nieuwe wetgeving rondom de Wmo en de rol van de gemeente hierbij worden gepresenteerd

Evenals de gevolgen voor jou !

 

Wmo: Wet maatschappelijke ondersteuning

Wmo staat voor Wet maatschappelijke ondersteuning. De Wmo zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zo veel mogelijk zelfstandig kan blijven wonen.

Let op !


Deze avond wordt NIET bij het vertrouwde adres Palestra gehouden maar in het

Recreatiecentrum Scholtenhof, klik hier voor de routebeschrijving.
Oude IJsselweg 24, 7075 DN Etten.

 
Graag horen wij van jou of jij, en natuurlijk ook jouw eventuele partner, bij deze avond aanwezig wilt zijn. Indien je wilt kunt je ook andere belangstellenden meenemen.

Je kunt je hier online aanmelden


Namens Kring de Graafschap            
Jos Westerhof
Voorzitter 


 

Correspondentie

Omdat de portokosten de laatste jaren de pan uit rijzen, ongeveer ¼ deel van ons budget, willen wij voortaan zoveel mogelijk correspondentie per e-mail verzenden. Via  www.unie.nl/contact kun jij je e-mailadres doorgeven.

 

Aanvulling in het bestuur

Ook zoeken wij nog leden die zich beschikbaar willen stellen als lid van het bestuur voor Kring De Graafschap. Als lid van het bestuur praat je mee over de invulling van de te organiseren activiteiten, het evalueren van bijeenkomsten en het verrichten van hand- en spandiensten enz.  Het kost je buiten de ledenbijeenkomsten (thema-avond en jaarvergadering) ongeveer 6 avonden per jaar. Ben jij net zo enthousiast als wij? Meld je dan aan en mail onze voorzitter Jos Westerhof!  joswesterhof@kpnmail.nl . Je bent van harte welkom!!namens Kring de Graafschap
Jos Westerhof
Voorzitter
ATTENTIE

 
Contact
Voorzitter: Jos Westerhof

Vice – voorzitter: Kees Leijsten
Secretaris: Marianne Rehé
Penningmeester: Hermien Span
Wil je bovenstaande mensen een e-mail sturen? Klik op hun naam.